LOL Jochem van Gelder vroeg handtekening Beatrix, werd afgevoerd


Jochem van Gelder heeft na een concert van de Josti band een handtekening aan onze toenmalige koningin Beatrix gevraagd.

U mag zelf kiezen welk element in bovenstaande zin u het geestigste vindt. Jochem van Gelder, toch een naam die direct aanzet tot grinniken als in ‘oh ja die lul ha ha’? De Josti band, die de zin een soort absurditeit meegeeft daar dit muziekgezelschap doorgaans alleen genoemd wordt in hele slechte moppen? Of toch het feit dat Jochempie een HANDTEKENING aan koningin Beatrix vroeg alsof het de eerste de beste GTST malloot betrof? Wat had de clown verwacht, dat Bea een Bic tevoorschijn toverde en effe een krabbel zette in Jochem’s vriendenboekje? Tussen de handtekeningen van Johan Vlemmix en Peter Jan Rens in?

Het is allemaal echt gebeurd, want Jochem vertelt het zelf in Veronica Magazine. Oh ja, we zijn nog een lollig element vergeten te benoemen: meneer werd na deze ridicule actie direct afgevoerd door het gevolg van de vorstin:

“Ze keek me aan met een vernietigende blik en het gesprek was meteen afgelopen. De persoon die de ontmoetingen begeleidde, duwde me door en ik werd afgevoerd.”

Wat een fijn begin van de werkweek hè? Dit nieuws. Gelukkig blijft Jochem gewoon zijn eigen onnozele zelf en is van enig voortschrijdend inzicht geen sprake:

Toch zou Van Gelder het zo weer doen: “Tegenwoordig poseren Willem-Alexander en Máxima volop voor selfies met die kids, wanneer ze ergens in het land zijn.”


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com