538-dj niet erkend als bn’er door eigen schnabbelboer


Het moge bekend zijn: radio heeft als medium zijn beste tijd wel gehad. De jongens die de plaatjes aan elkaar praten zijn inwisselbare middle of the road figuren geworden, 3FM heeft deze week een nieuw diepterecord bereikt… het is huilen met de pet op. Extra tragisch wordt het als het bedrijfje dat af en toe schnabbels voor je regelt niet eens weet dat je een beroemde dj bent! Dat overkwam Mark Labrand. Wie? Niet zo flauw doen nu. Mark Labrand, een van de iconen van Radio 538.

Mark verdient zoals zoveel opgezette stemmetjes bij als stemacteur, en is dus te boeken op voicebooking.com. Kosten om Mark een telefoonbandje in te laten spreken: 200 euro, hatseflats. Huh, maar dat is toch vaak op ‘op aanvraag’ bij bn’ers? Ja we zeiden toch dat voicebooking hem niet als zodanig ziet! Hier, dit zijn de echte bn’ers volgens de site… Jack Wouterse, Froukje de Both, Frans van Deursen… jazeker, zelf Franske de overjarige ‘aparte stemacteur met een randje’ is nog beroemder dan meneer de 538 dj! Pijnlijk? Ja eigenlijk wel.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com