Peter Jan Rens werkt MET ENORM TEAM aan eigen talkshow


De laatste keer dat we over Peter Jan Rens tikten op Slebs was toen de deurwaarder het winkeltje van zijn vrouw Virginia dichtgooide. En daarvoor toen Johan Vlemmix nog 5000 euro van hem kreeg. God wat fijn dat er nu eindelijk weer positief nieuws is over deze man, met wie wij allen zo zorgeloos zijn opgegroeid. PJ werkt namelijk aan een eigen late night talkshow. Nou kunt u denken ‘dat heeft ‘ie al eens gedaan en dat flopte’, daar hebt u dan ook gelijk in, maar dit is anders. Check dan wie hij allemaal zijn team heeft binnengeluld:

Oh wacht dit ging nog over zijn eigen cryptocurrency. Pardon, we bedoelden deze tweet:

Dames en heren, Bob Rooyens! 78-jarig icoon der vaderlandse televisie, met op zijn cv’tje titels als Moef Ga Ga en Citroentje met suiker! Wat heerlijk om deze vakman weer aan het werk te zien, en wat mogen we blij zijn dat hij in de nadagen van zijn leven tegen Meneer Kaktus aangelopen is. Maar Bob doet het niet alleen:

Jawel, nog een regisseur, en wel Tineke de Nooij! Bekend geworden met de Bio Stabil en later als fluffer van Ron Brandsteder! Twee regisseurs dus, hier wordt duidelijk niet over één nacht ijs gegaan! Maar dan deze:

Opnameleider Onno Hoes! Goeie keus Peter Jan, die man weet wat mooi is. Leuk dat je hem ook bij je team hebt kunnen trekken. Nog meer? Ja, nog meer:

Wacht effe… John de Mol? Twan en Jeroen, jullie kunnen wel inpakken!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com