Analyse: Margriet van der Linden heeft 8 broekpakken #ditisM


Naast een pastelkleurig decor is het pastelkleurige broekpak van Margriet van der Linden ook een vaste waarde in M, zo weten we na 9 afleveringen. Hoeveel van die pakken zou Margriet in de kast hebben hangen? Hoeveel pastelkleuren bestaan er eigenlijk? Wij dachten alleen paars maar dat blijkt dus hopeloos naïef. Oh ja, om de vraag te beantwoorden: Margriet heeft 8 broekpakken. 8 broekpakken kan nog net bij de NPO, 7 is armoedig, 9 zou iets teveel van het goede zijn. Mooi om te weten. Hieronder ziet u ze allemaal, inclusief die van vandaag HE DIE KENNEN WE AL.

Aflevering 1, lichtblauw:

Aflevering 2, oud oranje:

Aflevering 3, paars:

Aflevering 4, ruitje:

Aflevering 5, mint groen achtig:

Aflevering 6, wittig:

Aflevering 7, donkerblauw:

Aflevering 8, oudroze:

Aflevering 9, lichtblauw EN WE ZIJN ROND!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com