Mijlpaal! Carice al 3 jaar verbannen uit #dwdd studio


Er was een tijd dat je dat DWDD niet aan kon zetten of Carice van Houten zat er, al dan niet vergezeld door hartsvriendin Halina Reijn, een boekje te promoten of een liedje te zingen. De banden waren zelfs zo intiem dat Van Houten aanpapte met de zoon van Matthijs, Kees van Nieuwkerk, met wie ze enige tijd een relatie had. In mei 2015 zat Matthijs nog lekker met zijn schoondochter te babbelen over kunst, want daar heeft ze, net als de sympathieke stoner Sander van der Pavert ook heel veel verstand van.

Twee maanden later, juli 2015, ging het uit met Kees en sindsdien is Carice NIET meer in de DWDD studio gesignaleerd. Tot op de dag van vandaag moet de show het zonder haar oude lievelingsgast stellen. Sterker nog: ze wordt uit filmpjes geknipt en als iemand haar naam noemt wordt hij / zij door Van Nieuwkerk afgekapt.

Kennelijk is dat de behandeling die je ten deel valt als je het zoontje van de presentator inruilt voor een volwassener exemplaar.

Ook weer geen héél grote verrassing hoor:

“De saamhorigheid wordt gestimuleerd. De ‘DWDD-familie’ gaat voor elkaar door het vuur. Vooral Wynia denkt in vrienden en vijanden, zeggen twee oud-medewerkers. Gasten die niet loyaal zijn, lopen het risico dat ze niet meer worden uitgenodigd. Zo raakte Eelco Bosch van Rosenthal ooit uit de gratie omdat hij had getwitterd dat hij was afgebeld door DWDD.”


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com