Broekpakken gate! Margriet tovert nieuwe creatie uit hoge hoed #ditisM


Margriet van der Linden heeft 8 broekpakken. Dat was de comfortabele en te behappen conclusie na ons onderzoek welke we gisteren op ons platform publiceerden. 7 zou karig zijn, 9 iets teveel van het goede… Maar we zijn door de feiten ingehaald! Want wat zien we vanavond in M?

Wel godverdomme die hebben we nog niet eerder gezien! WEER EEN ANDER FUCKING BROEKPAK! Wacht effe. Worden we hier nu keihard genaaid door de anchorvrouw, dat ze onze publicatie tot zich heeft genomen en dacht ‘ho ho ik heb thuis ook nog wat hangen en zal jullie eens een poepie laten ruiken’, of was onze conclusie simpelweg te voorbarig, en was de dubbeling van gisteren (lichtblauw achtig broekpak, net als in aflevering #1) een eenmalige vergissing? Gaat Van der Linden nu weer gestaag door met het aan de lopende band presenteren van pasteltinten waarvan wij het bestaan niet konden vermoeden?

We weten het maandag. Dit dossier kan voorlopig nog niet in de archiefkast.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com