Ron Brandsteder sloopt carrière zoon Rick (wederom)


Rick Brandsteder. We zouden hem in het laatje ‘tamelijk oninteressant’ deponeren als je het ons zou vragen, ware het niet dat zijn vader Ron Brandsteder is en deze man voortdurend over zijn kroost uit de school klapt in de media! Zo heb je dus aan de ene kant een bn’er in de categorie ‘b-segment en daar dan net onder’, en aan de andere kant zijn pa, een icoon uit vervlogen tijden die SCHIJT HEEFT, en vrijuit spreekt over zaken die zijn zoon carrièretechnisch liever stil wil houden.

Vorige keer leerden het ons dat Rick zijn vuile was nog wekelijks naar zijn moedertje brengt. Dit feit wist papa Ron te melden op een fucking rode loper!!! Dankjewel pa, leuk.

En nu ligt die ouwe weer ergens bij een Belg in bed (tv? youtube? wij hebben geen idee waar we naar kijken) en meldt hij dat Rick het programma Temptation Island liever niet zou willen presenteren, maar ja hij heb geen keus want vast contract hè!

Ron zou vroeger nooit Temptation Island gespresenteerd hebben. Was toen ook niet aan de orde, want Ron was een mastodont bij geboorte en bepaalde zelf wel welke kant zijn carrière uit ging. Nu bepaalt hij dat voor zijn zoon, namelijk DOWN THE DRAIN HA HA HA.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com