Nieuw bn’er fenomeen: selfie met ironisch bedoeld bijschriftje


Een foto van het eigen hoofd op internet plaatsen. Er zijn kringen, en wij horen daar bij, waar de handeling op zich al op hoon kan rekenen. Alleen idioten en gekken doen dat. Onder onze bn’ers ligt dat uiteraard totaal anders, want die janken dag en nacht foto’s van zichzelf op Instagram, of de mensen er nu op zitten te wachten of niet. Toch lijkt er sprake te zijn van een kentering! Zo kiest een groeiend aantal prominente Nederlanders voor het maken van selfies MET ironisch bedoelde tekstjes eronder. Denk dan aan een zeer geslaagde foto van het eigen, vaak knappe, hoofd, en dan als tekst er onder ‘Hier kijk ik alsof ik moet poepen’.

Hilarisch toch?
En bovendien: Win win!
Want zo kan de bn’er een selfie maken, toch een drang die al talloze malen onbedwingbaar is gebleken… mááár de bn’er laat tegelijkertijd zien het hele zaakie een beetje te relativeren en zichzelf op die kekke Tim Hofman manier totaal niet serieus te nemen. Ik weet zelf ook wel dat ik debiel bezig ben met mijn pathetic sekfiestick! Zes voorbeelden zodat u snapt wat wij bedoelen.

wilde model worden maar werd gwn dronke.

A post shared by Tim Hofman (@debroervanroos) on


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com