‘Verleider’ Temptation Island VIPS blijkt blije dragqueen!


Sinds het programma Temptation Island ook in de betere kringen geaccepteerd is als (weliswaar guilty) pleasure, gaan de makers helemaal los. Dus: meer siliconen, meer tattoos en meer accentjes waarvan wij het bestaan niet durfden te vermoeden. Da’s een risico, want het format is van zichzelf al behoorlijk crazy, en dan kan overdrijven nét een beetje too much worden. Zo weten we niet of het slim is geweest om alle ‘verleiders’ in een badkuip vol spray tan te gooien voor de opnames. Maarrr wie zijn wij, geen medewerkers van RTL in ieder geval dus soit.

Wel jammer dat de ANDERE KANT van de verleiders door dit eenzijdige machobeeld onderbelicht blijft. Zo kregen we een anonieme tip over verleider Karim Moussouli binnen. Wat, familie van? Nee Moussouli, niet Mussolini… Dit is het totaalplaatje dat RTL van hem wenst te communiceren:

Maar onze tipgever meldt:

“Misschien is het leuk om te weten dat deze oh zo stoere Kareem (sic) vroeger als dragqueen actief was en die wereld op zijn duimpje kende. En niet alleen op zijn duimpje!”

Holy shit, hebben we hier een verleider met een VERBORGEN VERLEDEN te pakken? Zou zomaar kunnen, dus wij toch maar even op de bijgevoegde foto klikken:

Te gek. We nemen al onze reserves terug, de GENIEËN achter Temptation Island VIPS hebben een soort gelaagde, mysterieuze LGBTQIAP-gender boy in hun platte neukshow gestopt. Quality content gegarandeerd, want: wie moet nu vooral op haar / zijn hoede zijn voor deze verleider???


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com