Nu al prachtig: Jamai gaat op vakantie met Willibrord


Sommige tv-formatjes worden ergens in een uithoekje van het internet gelanceerd om vervolgens een stille dood te sterven. Jammer, want wij hadden best zin in dat ‘Ga vreemd en schop je baas een hernia‘. Waarom is het niks geworden? Juridisch toch wat lastig dicht te timmeren, wellicht? Hoe dan ook, we hopen dat het nu volgende format de eindstreep wel gaat halen: Jamai op reis met Willibrord Frequin!

Ja echt, het staat op nu.nl dus dan is het waar: “In het nieuwe programma Beter laat dan nooit reist Jamai (31) naar Zuid-Oost Azië met Toen was geluk heel gewoon-acteur Gerard Cox (78), presentator Willibrord Frequin (76), choreograaf Barrie Stevens (73) en acteur Peter Faber (74).”

Vooral de eerste drie namen intrigeren ons: Jamai, Willibrord en Gerard. Twee ouwe zeikstralen en Gerard Cox. Ha! Nee effe serieus. Twee gerijpte ‘vroeger was alles beter’ figuren die je met geen mogelijkheid ongelijk kan geven… want inderdaad Willie, toen jij nog De Week van Willibrord maakte was alles inderdaad beter. Jamai bestond nog niet, RTL Boulevard moest nog verzonnen worden en Gerard Cox deed er nog toe. Gerard Cox, iemand die we nu vooral kennen van het foute mopje terwijl zijn repliek op Matthijs van Nieuwkerk en zijn impertinente vraag nadien eigenlijk veel leuker was. Want: het Godje van de NPO tegenspreken durft bijna niemand, Jamai ook niet. En deze Jamai trekt nu dus naar Zuid-Oost Azië om betekenisvolle gesprekken te hebben met een handjevol (ongetwijfeld licht alcoholistische, want bepaalde generatie / levensfase / eeuwig weekend) iconen van weleer. “Gerard, wat is er allemaal veranderd in de theaterwereld de laatste jaren? Hoe kijk jij nou tegen #MeToo aan? Willibrord, zie je Linda Hakeboom als jouw opvolger? Wat vind je van YouTube?” Dat wordt lachen.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com