Wacht effe. Is dit Yolanthe???


Misschien is het u ontgaan maar de roddelpers probeert al weken een breuk tussen Wesley Sneijder en zijn Yolanthe aan te kunnen tonen. Werkelijk alles wordt door deze persmuskieten uit de kast getrokken en deze week kunnen we een klein climaxje noteren. Zo heeft Privé uitgevogeld dat Yo al sinds december 2017 (!!!) geen foto’s van Wesley meer op haar Instagram plempt, terwijl het voorheen foto’s en romantische hashtags regende.

Hmmmmmm, plausibel.

Maar we zijn er nog niet, Story doet ook een duit in het zakje! Zo weet dat blad te melden dat Yo in een parkeergarage hing met een andere man (net als toen met Wesley en de auto van Jantje Smit weetjewel!!!), èn dat ze door anonieme bronnen gespot zou zijn in Club Story te Miami, alwaar ze zeer innig was met Maurice Mobetie aka Mobo, de ex van die andere powervrouw Sylvie Meis. Deze laatste theorie spreekt ons het meest aan, dus wij zoeken.

En wat vonden we op het Insta accountje van deze Mobo? Een foto van een dame, die – als we zijn uitleg moeten geloven – hem toegestuurd werd met de vraag of hij zin had om te neuken op het strand om gezellig langs te komen. Precies in de periode dat Yo ook in Miami vertoefde. Het antwoord van zakenman Mobo: nee ik heb een afspraak met de bank en money over bitches, ik zie je vanavond wel in (jawel) Club Story… Toevallig allemaal hè? Onze vraag is nu: HEEFT STORY GELIJK EN IS DIT DAN YOLANTHE DIE EEN BOOTYCALLETJE DOET? (Mooie nagels trouwens.)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Momo schreef:

    Nee joh is ze niet

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com