Brrr… eencellige RTL gezichten belagen Twan Huys (nu al)


Leuk hè dat RTL een tellertje onder in beeld heeft gezet bij RTL Late Night? Zo weten we precies hoelang het nog duurt voordat die Humberto vertrokken is. Je kan veel zeggen maar bij de commerciëlen weten ze wel wat de mensen willen zien. En hoe is Tan er zelf onder? Geen idee, gisteren was het in ieder geval janken geblazen

Iets anders.
Zou Twan Huys, auteur, als hij maandag begonnen is bij Late Night (naar een geschikte samensteller wordt nog gezocht) nu ook verplicht aan moeten schuiven bij Ik Hou van Holland en dergelijke? We weten wat voor een incestbende dat RTL is, of zou Twan in zijn contractje hebben staan dat hij gevrijwaard is van programma’s waarin er verplicht meegezongen dient te worden? En dan nog iets. Kunnen we RTL iconen als Wendy, Gordon, Martijn, Luuk en hoe het hele zooitje ook moge heten nu ook tot de vriendengroep van Twan rekenen? We weten hoe klef deze mensen met elkaar zijn, ook privé.

Op Twitter wordt de kwaliteitspresentator in ieder geval al belaagd door tal van eencellige RTL / SBS types. Wie dan? Nou, niet echt de mensen met wie Twan samenwerkte op de redactie van Buitenhof, zullen we maar zeggen. Een overzicht uit de volgers lijst van @twanhuys (oh ja, Dionne staat er ook tussen MOE HA HA).


Laat je niet intimideren Twan. Dat ze jou opeens volgen moeten ze lekker zelf weten… niemand verplicht jou Jamai uit te nodigen! Die Peter van der Vorst zal misschien wat meer aandringen en via via proberen een plekje aan tafel te bemachtigen, negeer ook hem!


Volgen mag, volgen mag… je hoeft niet terug te volgen! Voel je niet verplicht.


Stay focused, vaar je eigen koers! Meneer Barry Paf is GEEN factor om rekening mee te houden.


Oh god wat zijn ze toch met veel. Zou je Twitter handle in een appgroepje rond gegaan zijn ofzo?


RTL Late Night zonder muziek is ook RTL Late Night! Maak je eigen keuzes Twan, ook als ze blijven DM’en…


Nee nee nee. Vingers in je oren en doorgaan! Negeer deze mensen.


Oké hier kun je tijdens een borrel wel leuk mee lullen.


Fiona, we spreken jou even aan. Wat moet jij met Twan??? Laat hem met rust!


Hééé Fabienne! Volg jij Twan ook? Wat leuk! Nou oké jij mag wel een keertje langskomen anders om te vertellen over vroeger.


Oei oei.


Haha prachtig. Hoewel, die Jordy heeft wel een verhaal hoor.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com