Jody Bernal verrast schoolklas: nobody cares


Bij de Volkskrant hebben ze besloten ook iets met video te gaan doen, en dus heeft Ryanne van Dorst een eigen showtje gekregen. Nu juichen wij meer Ryanne van Dorst op je beeldscherm altijd toe, maar het format ‘met een bn’er teruggaan naar zijn/haar oude school’ is gewoon héél erg sáái. Behalve als die bn’er Jody Bernal is!

Eerst babbelt Jody vrolijk over zijn vroegere kledingstijl (gaap) en of hij wel of niet een goede leerling was (boeie), maar dan volgt de confrontatie met Jody en De Jeugd Van Nu. Ryanne laat Jody (36) een klas binnenlopen. Je ziet het armpje in een reflex omhoog gaan zoals dat op het podium ook altijd zo goed werkt, alleen hier blijft het stil… Moet toch pijn doen, zo’n klaslokaal vol mensen die nonverbaal ‘Wie de neuk ben jij?!?!?’ in je gezicht schreeuwt. Gelukkig maakt Ryanne het nog erger door te vragen ‘Vinden jullie hem lekker?’. Het antwoord laat zich raden. Enfin kijk zelf maar effe:


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com