Dit filmpje liet Johan Derksen offline halen


Leuk boek dat over Voetbal Inside! Niet alleen weten we nu hoeveel de heren Gijp, Derksen en Genee precies verdienen en dat laatstgenoemde bijna CEO van een Brabants familiebedrijf was geworden (wtf?), ook geeft het een inkijkje in het wel en wee rond de Voetbal Inside app.

Effe in het kort: RTL vindt die app heel belangrijk want jeugdig publiek, toekomst, geinige filmpjes. Derksen haat de app want jeugdig publiek, toekomst, geinige filmpjes. Hij liet zelfs een filmpje van zichzelf verwijderen, terwijl het best een geinig filmpje was!


Het is maar goed dat dat internet nooit dingen vergeet, anders hadden we misschien wel nooit geweten hoe een drummende Johan Derksen er ongeveer uit ziet. Wat ons betreft trouwens niks om je voor te schamen, er zijn drummers die slechter zijn en die staan gewoon in de Top 40. Of hoe dat tegenwoordig ook heet.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com