3FM dj’s op festivals: waar is de muziek???


Leuke tip binnengekregen in ons mailboxje: weet je waarom 3FM dj’s dit jaar weer zo massaal op festivals te vinden zijn? Onze tipgever wel, en (spoiler) het is niet vanwege de muziek.

“Ik zie alleen hun eigen ego in beeld. Primavera mooiste muziekfestival van Europa en frank van der Lenders hoofd was erbij hoor. Zie zijn twitter. Idem zijn collega (die van de fittie met Nico dijkshoorn) op best kept secret. Waar is de muziek, ze werken bij een MUZIEKzender. Eng gewoon.”

We hebben even gekeken en dat ‘Primavera Sound’ in Barcelona is zo obscuur dat Wikipedia al 7 jaar achter loopt qua lineup. Er zal vast wel een idee achter zitten om Frank van der Lende hier heen te sturen, 3FM maakt haar eigen keuzes ofzo, voor vage festivalletjes moet je ook bij 3FM zijn, maar Twitter vertelt een ander verhaal… namelijk dat van Frank van der Lende en zijn eigen hoofd. Wat was het beste optreden? Welke act verraste het meest? We hebben geen idee maar Frank had het naar zijn zin:


Jezus Frank… heb je nog wel iets gezien of liep je alleen maar je malle pakje te showen de hele dag? Op Best Kept Secret ging het overigens niet anders (zelfde pakje):


Moeten we doorgaan? Nee hè het puntje is wel duidelijk. Een festivalterrein is voor Frankie in de eerste plaats een leuk decor voor zijn eigengeilerij op social media. Voor de doelgroep zal dat niet heel anders zijn, dus je kan je afvragen wie hier precies het slachtoffer is. Welkom in 2018!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com