Rekensommetje: Gerard Joling doet 439 mensen per maand


En we schrijven heel bewust ‘mensen’ en niet ‘mannen’, want dat Geer verder kijkt dan het eigen geslacht bleek al toen hij onthulde ook ooit Tatjana Simic een veeg te hebben gegeven. Excusez le mot maar toch. Die Joling. Hij ziet er uit als een belegen drogsterij-medewerker maar stiekem is het een SEX BEEST. Dat blijkt ook uit de rekensom die wij maakten.

Geer onthult namelijk in zijn lange leven zo’n 4500 bedpartners te hebben gehad. Dat is iets anders dan ‘keren seks’, want Hans Klok bijvoorbeeld mocht zich zo’n tien keer in het broekje van de zanger vervoegen. Die telt dus maar als een keer, sorry Hans. Echter! In september 2017 meldde Gerard op de Belgische televisie nog dat de teller op zo’n 500 stond. Da’s nogal een verschil, van 500 naar 4500!

Laten we een conservatieve schatting maken en er vanuit gaan dat ‘zeker 500’ zo’n 550 betekent. Dan heeft Geer in 9 maanden tijd 3950 extra bedpartners kunnen noteren. Dat is 439 per maand, 110 per week, 16 per dag. Netjes hoor Gerard! We vonden je al een topper maar nu helemaal.

Komen we wel op het punt: met welke Nederlander heeft huismus Gerard (van vliegen houdt hij niet dus de vijver is beperkt!) nog NIET geneukt??? U mag zich melden.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com