Janine uit GTST: ‘Kijk Beyoncé ik was ook in het Louvre!!!’


Wist u dat Caroline de Bruijn en haar man Erik de Vogel het helemaal niet trekken als je hun met hun soap-naampje Janine en Ludo aanspreekt? Geinig hè, je zou ook heel trots kunnen zijn op deze rol voor het leven maar kennelijk schuurt het toch en willen deze mensen graag méér dan Janine / Ludo / whatever wezen. Veelzeggend fragment.

Maar goed. Beyoncé en Jay-Z lieten zich twee nachtjes in het Louvre opsluiten om een clip op te nemen en daarom zat gisteren bij VI Oranje een kunstkenner om het werk van deze beroemde kunstverzamelaars te duiden. Oftewel: iedereen is helemaal gek van die twee!!! Zo ook: Janine uit GTST die Beyoncé PERSOONLIJK op Twitter liet weten ook ooit het Louvre bezocht te hebben met haar man Ludo Sanders.

Wat Beyoncé dat kan schelen? Als je die vraag stelt heb je het duidelijk niet begrepen. Geintje! Geen zak natuurlijk, maar dat maakt de social media uiting van deze soapie op leeftijd juist zo hilarisch.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


2 reacties

  1. Momo schreef:

    Haha Ludo

  2. Anne schreef:

    Doe is normaal joh! ga iets doen met je leven, je kent deze mensen niet eens dus je weet niet waar je het over hebt!
    en meer als Ludo en Janine willen zijn..jezus wat een onzin zeg! neem een fatsoenlijke baan, wordt desnoods putjesschepper, o nee misschien willen “Ludo en Janine” je nog wel helpen met een plekje bij gtst, de toiletten schoonmaken ofso🤔

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com