Poll! Wordt het afscheid van Domien emotioneel?


Ha ha. Domien Verschuuren, de enige milde publiekstrekker (lafjes) die ze bij 3FM nog rond hebben lopen heeft aangekondigd te vertrekken naar Q Music. Leuk detail: meneer gaat daar de middagshow doen. Nou was de top 3 qua mooie tijdsslotjes in radioland lange tijd 1. ochtend (veel kutforenzen in de auto) 2. middag (idem) 3. nacht (alles mag), maar bij de stervende kwakkelzender is het inmiddels zo dat de middag bij de concurrent een ‘prachtige kans’ is vergeleken met de ochtend op 3FM. Zeggen wij niet hoor! Dat zegt 3FM collega Michiel Veenstra:

Hoe dan ook, we gaan effe stemmen. Waarschijnlijk vangt Domien daar bij Q op z’n minst twee ton en een auto naar keuze, maar wat denkt u… wordt het afscheid van Domien op 3FM desondanks EMOTIONEEL?


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com