Oh oh. Amerikanen ontdekken status Glennis Grace in NL


Eigenlijk niet zo vreemd dat Glennis Grace een beetje aan het doordraaien is als gevolg van haar succes in de VS. Wij zouden ook loco worden als we unaniem een groen lampje kregen van de jury van America’s got talent en het een dag na de auditie al platencontracten regent.

Wel jammer dat Glennis’ performance ook meteen met argusogen bekeken wordt door die cynische kutyankees. Zo meldde onze Glen zeer zenuwachtig te zijn voor haar optreden, en dat ze omwille van haar zoon nooit fatsoenlijk aan een carrière heeft kunnen bouwen. Wie denkt dat alle Amerikaanse kijkertjes na zo’n verhaal met natte ogen en dramatisch wapperende handjes voor de tv zitten, heeft het mis. Die klootzakken gaan gewoon Googlen en janken dat Glennis heus al wel beroemd is! Hier, er is er zelfs eentje die wetenschappelijke duiging voor dit fenomeen gevonden heeft:


Oh ja hier ook nog een Nederlandse klikspaan:

Niks van aantrekken Glen dit is een voorbode dat ze niet meer om je heen kunnen!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


2 reacties

  1. Momo schreef:

    Het is maar goed dat Joke niet in de jury zat want daar liegt niemand tegen

  2. Bianca schreef:

    Nu om je eerlijk de waarheid te zeggen…ik heb haar ook nog nooit zo “nederig, en jankerig” en over haar zoontje pratende meegemaakt hier in Holland…..ze heeft een heel productie team rond zich heen staan die zeggen hoe ze zich moet “voordoen” wat ze aan moet trekken en wat voor liedje ze het best kan zingen om tot de gewenste resultaten te komen…..maar als het Amerikaanse volk kan Googelen dan kan de Jury dat ook en die zullen dat ook al wel gedaan hebben en als die zich er niets van aantrekken …what the f*ck denk ik dan……dus dat de Beste dan maar moge winnen…..en ook al wint ze niet ze is daar op de kaart gezet nu dus…..

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com