FOTOSERIE: René van der Gijp koopt overhemden


Zouden Willem Alexander en Mäxima alle bloemen die ze van het volk krijgen ook echt in een vaas zetten? Of flikkeren ze de hele bende meteen in de groenbak? Het is een vraag die ons vaak bezighoudt en in dat kader denken we ook vaak: zou René van der Gijp de kaasgrillworst die hem aangeboden wordt ook echt opsmikkelen?

Potverdorie echt IEDEREEN wil met Gijpie op de foto hè! Zelfs in alle rust een overhempie kopen is er niet meer bij voor de analist, want ook in zo’n kledingwinkel wil het personeel STEEDS MAAR WEER met hem op de foto. Het resultaat is een vrolijke fotoreeks met als thema ‘tevreden klant’.

View this post on Instagram

Teamfoto with @gijpie

A post shared by G-Star Store Rotterdam (@gstarrotterdamlijnbaan) on


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com