Wilfred Genee werkt in geniep aan karaoke-talentenshow


Kijk eens wat er nou weer op de mat valt bij uw favoriete weblog, een lijstje met alle domeinen die voetbalgezicht Wilfred Genee vanuit zijn woning in Soest geregistreerd heeft! Waar we zeiden ‘voetbalgezicht’ mag u trouwens ook ‘domeinkaper’ invullen, want aan geen van deze domeintjes (voetbalinsideboxers.com, debewustekantine.info) hangt een site. Deze man legt gewoon graag dingen vast, zoals het domein veronicainside.nl op de dag dat hij RTL vaarwel zwaaide… slim!

Maarrr het echt boeiende is dat Genee in het geniep werkt aan een talenten formatje om te verkopen aan het buitenland. Of hoe moeten we het domein makemyhit.uk dat hij vorig jaar vastlegde anders duiden? Tel daarbij op dat de man een fervent karaoke liefhebber is en je weet: Willie tracht een soort The Voice maar dan met karaokegekkies aan de man te brengen. Draaiende stoelen, internationaal succes, wat ome John kan kan Wilfred ook! Dat wordt nog wat met die ‘meer vrijheid’ die hij straks krijgt bij Veronica…


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com