Brainpower gaat misschien Denzel Washington ontmoeten


Wat weinig mensen weten is dat rapper Brainpower al acht jaar bezig is om internationaal een voet achter de deur te krijgen. Dat is nu gelukt, want in de nieuwe film Equalizer 2 met Denzel Washington wordt een track van Gerrit-Jan Mulder gebruikt. Hij rapt ook een stukje in het Frans:

Ho ho! Hoongelach om dat gezicht bij ‘ik rap ook een stukje in het Frans’ vindt bij ons geen herberg! Deze man is gewoon ON NEDERLANDS tevreden over zijn prestatie en daar heeft hij ook alle redenen voor. Let ook even op die slotvraag: “Denzel heeft nog niet gebeld?”. Nee maar er komt misschien wel een ontmoeting BITCH. Ongekend wat voor een zuurgraad er optreedt bij het vaderlandse journaille als iemand een keer iets buiten de landsgrenzen flikt. Oh ja: dit verhaal van Brainpower zat NIET in de Shownieuws uitzending van gisteren, dit in tegenstelling tot een ander fragment uit het interview, waarin Brain leegloopt over de humorloze bejaarde Henny Vrienten.

Het is wel weer duidelijk waar de prioriteiten liggen.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com