Kempi verkocht babykleding bij V&D


Nou, in plaats van die 132 toiletjuffrouwen te overladen met airtime ten tijde van het faillissement van V&D, had Hart van Nederland ook gewoon bij de belangrijke rapper Kempi aan kunnen kloppen! Want die werkte ooit op de baby- en kinderkleding afdeling van het warenhuis in Eindhoven!

Wist u niet hè?
Nou, het staat op het Fok Forum en dus is het waar.

Trouwens sowieso een dankbare bron van leuke bn’er feitjes, dat forum. Zo weten we nu ook dat Georgina Verbaan vroeger stapels roze koeken naar binnen douwde en Viktoria Koblenko zich graag oraal laat plezieren.

Verder is Sandra Reemer een ‘weet je wel wie ik ben’-zegger, evenals Cindy Pielstroom. Laatstgenoemde schijnt ook graag straalbezopen onder Patty Brard te liggen, en Piet Römer liet zich pijpen door stagiaires. Maar dat laatste zal wel niet kloppen want over de dooien niets dan goeds etc.

Wist u trouwens dat Thomas Berge eigenlijk de hardrock-kant op wil(de)?


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Siem schreef:

    Fok is het grootste troll forum dat er bestaat zielige figuurtjes zijn het

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com