Geaardheid Hans Klok uitgelekt!


Over het verzwijgen van zijn geaardheid is illusionist Hans Klok heel transparant:

“Je zag het aan popzanger Ricky Martin. Zijn carrière is zo goed als voorbij sinds hij voor zijn homoseksualiteit uitkomt.” In 2007 was Klok te zien in Las Vegas. Destijds werkte hij samen met actrice Pamela Anderson, die Klok assisteerde. Al snel ontstond toen in de Amerikaanse media het gerucht dat Klok en Anderson een relatie hadden. Om publicitaire redenen ondernam Klok geen actie om de geruchten tegen te spreken. “Ik ging daarin mee, ja. Voor de publiciteit. Er waren miljoenen met die show gemoeid. Joop van den Ende had flink geïnvesteerd. Het moest wel goed gaan, hè.”

Kijk, het is dit soort eerlijkheid dat wij dus enorm kunnen waarderen! Hans vertrekt binnenkort weer naar Vegas en sleept zich daar avond aan avond door zijn eigen edelkitsch heen in de wetenschap dat niemand zijn geheimpje mag weten. Over dat geheimpje loopt ‘ie dan weer leeg in de Hollandse media. Alsof het 1930 is en dat soort trucs werken… OH WACHT! Het is al te laat, een medium genaamd Queerty schreeuwt het al (eventjes) van de daken met deze welluidende kop… jammer Hans.

Nu maar hopen dat het publiek in Las Vegas ruimdenkend genoeg is om toch nog plaats te nemen bij de nieuwe show van de Klokster. Spannend sinds 1930.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com