Lil Kleine opent feestschuur in straat waar hij gebeukt werd


Investeren doet begeren, zo weet ook: Lil Kleine. Naast het meerappen met de geluidsband op festivals heeft de rappert namelijk ook een friettent, werkt hij aan een eigen kledinglabel en opent hij volgende maand een feestcafé: ‘t Lammetje. Dit alles om het appeltje voor de dorst op latere leeftijd veilig te stellen. Slim! Ook leuk dat Lil kiest voor een symbolische locatie van zijn café. En dan doelen we niet op het feit dat hier tot voor kort een heel vage tent zat met enkel een ster-recensies op Google, maar het feit dat dit een stukje Amsterdam met geschiedenis is.

De Lange Leidsedwarsstraat. Op nummer 41h komt het nieuwe café, op steenworp afstand van de plek waar Lil in 2015 nog klappen mocht ontvangen terwijl hij heel hard ‘Mijn vader gaat jou doodschieten!!!’ riep. Mooi toch? Check de ‘La Luna’ luifelflap in het filmpje, het is echt dezelfde straat.

In 2015 liep ie er nog als een malle te tieren over zijn pa, nu vestigt ‘ie er een skihut. Zit een liedje in.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com