Georgina Verbaan klaagt over lelijke mensen op TUI-camping


Vakantie. Normaal is het een moment om te genieten maar voor social media-sterretje Georgina Verbaan ligt dat anders. Sjors dacht na een vol seizoen ironisch Twitteren ook eindelijk haar welverdiende rust te kunnen consumeren op de camping, maar het is Een, Grote, Deceptie.

Zo wemelt het op de camping van de gewone mensen en hun gewone mensen-gebruiken, die Georgina het leven zuur maken. Bijvoorbeeld door heel brutaal in haar zichtlijn te gaan zitten op het strand. Beeldverhaal:

Ook in het zwembad is het onmogelijk om te ontspannen met dank aan alle gewone mensen en hun gewone mensen-lichamen. Check vooral de denigrerende hashtags:

Maar Georgina, jij lief eeuwig kindsterretje, op wat voor camping zit jij dan? Niet op Ibiza ofzo??? Nee, we hebben het even uitgezocht en Georgina verblijft op Resort Solaris, Kroatië Noord, nabij Sibenik. Een plek die je voor een paar tientjes kan boeken bij het uiterst gewone mensen reisbureau TUI. Oftewel: Georgina ZEIK NIET ZO aub.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com