‘Katja rijdt graag rond in een patsbak als een jeep’


Het leukste aan die Telegraaf TV filmpjes, is dat ze ook op YouTube verschijnen en de nieuwe generatie dus ook kennismaakt met deze heerlijke 1.0 producties die anno 1990 niet op de televisie (te-le-vi-sie) misstaan zouden hebben. Zo kan het dus gebeuren dat allerhande minderjarige Enzo Knol fans de grootste krant van Nederland van ‘kk clickbait’ beschuldigen in de comments (bij de Telegraaf heet dat gewoon ‘n goeie kop) en Privé icoon Jun Uriot het moet doen met de tekst ‘die edit van die kerel was echt goud XD’.

Dit moet zo leerzaam zijn voor deze mensen!

In het laatste filmpje, waarin het vermogen van Katja Schuurman geanalyseerd wordt, leren we onder meer dat Katja voor haar borstvergroting €8.000 leende van de bank, en dat ze graag rondrijdt in ‘een patsbak zoals een jeep’. En daar gaat het dan weer mis tussen het Telegraafje en de YouTube generatie, want een uiterst treurige Suzuki Jimny wegzetten als jeep daar kom je in 2018 dus niet meer mee weg. Goeie zaak. Meer clickbait koppen en verdiende comments hierrr.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com