Drankrijder Dave Roelvink zit alweer achter het stuur [FILMPJE]


Oh Dave Roelvink, jij ruwe diamant! Wat hebben we genoten toen je vier jaar geleden het huis van een hamburgerondernemer leeg roofde en er een sekstape met jou en diens dochter opdook. Prachtig hoe papa Dries toen alles recht trachtte te lullen en je in 1001 ‘openhartige’ interviews door het stof ging om te laten zien dat je heus wel ‘n goeie jonge bent. Nou, begin maar weer van voor af aan!

Afgelopen nacht is onze controversiële RTL werknemer namelijk met 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed klemgereden en ingerekend door de politie. Dit na 180 km/u rijden waar je 100 mag, bumperkleven, en zijn auto op de vluchtstrook parkeren om een motoragent uit te schelden. Gha! Jammer dat er van dat laatste geen beelden zijn en we het met deze arrestatievideo (via AT5) moeten doen:

Hoort u dat? Dave had het al uitgelegd! Hoe dan ook, Roelvink is zijn rijbewijs kwijt, zit desondanks vandaag weer op de bestuurdersstoel in een auto en meldt ons dat het allemaal best wel meevalt. Kijk maar:

En toen moesten we opeens denken aan dit filmpje van afgelopen week, waarin Dave beginnende popsterren ‘carrière advies’ geeft. Belangrijkste tip: je moet herkenbaar zijn, en je mag soms best een beetje gek doen. Dankjewel Dave. (Jammer dat die talkshow van Twan Huys nog niet begonnen is anders had ‘ie meteen een leuke eerste gast!)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com