L’amour! Ed Nijpels stalkte Linda de Mol in 2013 nog


Leuk hoe dat werkt eigenlijk. Wijsheid komt met de jaren en met het verstrijken van de tijd neemt ook de noodzaak om dingetjes geheim te houden zienderogen af. Zie: oud politicus Ed Nijpels, die in onderstaand fragment onthult ooit EEN RELATIE met niemand minder dan Linda de Mol te hebben gehad… “Goebewaard geheim!”


Dankjewel Ed voor dit nieuws!!! Altijd mooi als de low en high culture samenkomen, en dat de alom gewaardeerde presentatrice en succesvol onderneemster Linda de Mol het ooit heeft gedaan met Edje vinden we heel-erg-leuk om te horen.

Beetje flauw dat Linda het vervolgens loopt te ontkennen en meldt dat de twee alleen een keer een vorkje geprikt hebben. Zo onsportief, alsof Ed dit soort dingen verzint. Hoewel, het zou ook zomaar kunnen dat deze meneer Linda al langer hinderlijk volgt met zijn gedrag. We nemen u terug naar 2013, de uitreiking van de Televizier ringen in Carré. Linda de Mol had daar uiteraard alles te zoeken, ze won nota bene de Zilveren Televizier Ring Vrouw, maar wie was daar ook… zonder echtgenoot maar met een goede losbandige vrind?

Oh jee Ed waar ben je over begonnen!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com