Dave Roelvink tart nieuwe buurt met persconferentie in voortuin


Vandaag is een bijzondere dag voor de familie Roelvink. Niet omdat Drankrijder Dave een obligaat toespraakje hield waarin hij aangaf maar liefst TWEE ‘alcohol in het verkeer’-cursussen te gaan volgen (één verplicht en één vrijwillig, chapeau chapeau), en ook niet om de kleffe handjes die vader Dries en zijn Honoria gedurende deze bekendmaking stevig vasthielden (net als in de film).

Neen, het gaat om de locatie van deze persconferentie.

Die vond namelijk plaats in de VOORTUIN van de nieuwe tijdelijke woning van de familie, aan de Andromedastraat 18 te Amsterdam. Check het eerste shot uit deze repo en onderstaand plaatje uit Streetview en u weet: de mensen in de Andromedastraat zijn de komende vier weken nog niet jarig.

Nu is het al erg als de Roelvinkjes een maand naast je komen wonen voor een of ander nieuw programma, maar dat SBS6 voor de gelegenheid de hele voortuin voljankt met kunstgras en er op dag #1 een persco voor alle pulpmedia over het wangedrag van zoon Dave wordt gehouden is wel vragen om problemen. Een kwijlende Koos van Plateringen en Edwin Smulders in je straat, dat gun je niemand.

Nog effe los van de formule van ‘De Roelvinkjes, effe geen cent te makken’, die komt namelijk neer op ‘rijke mensen wonen een maandje in een pauperbuurt kijken wat er gebeurt is lachen’. Hé Dave, wie is hier nou de pauper???

Wij verwachten binnen nu en een week een terechte buurtopstand.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com