Oké, preuts Amerika nu echt klaar met Glennis Grace


Laten we dit bericht positief beginnen: respect voor Glennis Grace, die net als wij snapt dat de waarheid altijd saaier is dan de fantasie en dus een wat ze noemen Goed Verhaal heeft verzonnen om America’s Got Talent te ownen. Bla bla alleenstaande moeder, bla bla zoontje heeft mij overtuigd om te gaan, blááá die blááá heel Amerika dramatisch janken BOEHOEEEE emoties overal, Glennis wint, welverdiend & gefeliciteerd.

Beetje jammer dat ze toch één dingetje vergeten is in haar hele strategie en dat is de ziekelijke preutsheid van dit malle, irrationele volk. Zo schreeuwde onze Glennis gisteren heel hard ‘What the fuck’ toen bleek dat ze door was naar de halve finale. Dat moest natuurlijk meteen gecensureerd worden en Glenda (echte naam) werd zelfs live op tv vermanend toegesproken. De vernedering! Op je falie krijgen van een volk dat geile missverkiezingen voor peuters organiseert, burenruzies beslecht door iedereen dood te schieten en een heel slechte infrastructuur heeft. Wat denken die lui wel???

Enfin.
Leuk dat RTL in hun ondertitelde clickbait video voor de Amerikaanse markt het woord ‘godverdomme’ niet ondertitelden, maar het is al te laat. Zie: het Twitteraccount van de Glen. On-tel-baar veel fucks were given, en dat mag niet in Amerika dus bye bye internationale doorbraak. Misschien maar beter ook: in zo’n land moet je geen prominent willen zijn Glennis, blijf maar lekker bij ons!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com