Dit spotje met Gerard Ekdom werd geweigerd door de NPO


Hela hola kindercola, trammelant in kleuterland! We schakelen over naar Hilversum, daar waar STER baasje Frank Volmer (52) een commercial van Radio 10 (voorheen Gold maar dat is er kennelijk af, red.) WEIGERDE omdat dat reclame maken voor de concurrent zou betekenen. Nou regent het bij de STER / NPO reclameuitingen voor ‘de concurrent’, en de werkelijke reden laat zich dan ook raden: Gerard Ekdom (40), vrijheidsstrijder en voormalig NPO loonslaaf figureert in het spotje van zijn nieuwe werkgever.

Droevig hè? Hoe kleinzielig kun je zijn. Dat geldt overigens ook voor onze vrijheidsstrijder zelf, want meneer de praatjesmaker zou volgens bronnen KAPOT zijn van het feit dat zijn spotje niet goedgekeurd is door zijn oude baas. Jezus Gerard, tel je knaken en ga doorrr.

Maar goed.
Moet nogal een spotje zijn dan hè? Zou je zeggen.
Nou, kijk en huiver:

PS – Waarom dat Limburgse accentje? De man groeide op in fucking Utrecht.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com