Wendy van Dijk verzint geile vakantieliefde


Wat is dat toch met al die prominentjes en hun aanhoudende gefabulélé? Eerder deze week hadden we al Goor en zijn geplande tripje naar het levensloze lichaam van Aretha Franklin, gisteren zat Wendy van Dijk bij Linda’s Zomerweek weer met iets teveel fantasie ‘herinneringen’ op te halen.

Zo claimt Wendy een relatie te hebben gehad met een ‘foute propper’. Wij zien dan zo’n oranjekleurige zonnesteek met een stapel folders voor ons, maar voor Van Dijk is een flirt met iemand van dit allooi kennelijk reden genoeg om heerlijk in de rondte te fantaseren. Echt even jezelf verliezen, zeg maar. Sopt u met ons mee?

Check de beelden hier.

Oké. De man was propper in Mallorca en scheurde met Wendy achterop de brommer door Salou. ZONDER HELM! Hoe zoiets er geografisch uit ziet weten wij even niet (had deze Angelo een waterscooter?) maar aandoenlijk is het wel. Wendy van Dijk die op de bank bij witte wijn-vriendin Linda ook een mooi verhaal wil hebben. (Via)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com