Radio 538-jongen kan uw naaktfoto’s zien (filmpje offline)


Media die uit zichzelf héél erg overdreven braaf en tuttig doen, valt dat ook onder de ‘nieuwe preutsheid’? Dat bij de NOS op 3 Tech Podcast iemand stelt dat de winkeldief die de Schipholtunnel plat legde ‘wel een goed verhaal’ heeft, en dat de presentator dan heel hard roept ‘Maar we willen je vooral niet aanmoedigen te gaan stelen want daar berokken je de samenleving heel veel leed mee!!!’, bijvoorbeeld?

Wie zal het zeggen, we dwalen af.
WANT! Een zender die gelukkig schijt heeft al deze Nieuwe Braafheid alsook het recente #metoo gezeur en de politiewaarschuwing om GEEN dickpics meer te maken, is Radio 538. Daar produceert ene ‘Stefan de Vries’ (vermoedelijk dj en/of vlogger, twee blinde vlekken van ons) gewoon ‘n superhandig filmpje met tips over hoe je iPhones moet hacken teneinde naaktfoto’s van je buurmeisje te bekomen… kijk maar:

Oh ja, vergeten te zeggen. Het filmpje was 11 minuten na publicatie alweer offline getrokken door de brutaaltjes bij 538. Waarschijnlijk telefoon van John gehad ofzo. Kom op jongens laat gewoon zien dat filmpje!!! Vroeger had dit gewoon gekunne.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com