Kantoor Peter R. de Vries fixt nieuw rijbewijs rapper Boef


Rapper Boef heeft veel nieuws voor ons in de aanbieding, deze vrijdag. Zo meldt hij binnenkort te kunnen onthullen hoe zijn nieuwe auto er uit ziet. Het ding is al een aantal weken in bestelling bij het Duitse VDM Cars, dus dan weet je het wel: Boef zal Nederland verrassen met een krankzinnig dikke bak die VOLGENS DE GERUCHTEN de malle tweedehands Mercedes van Lil Kleine doet verbleken. We volgen de zaak met interesse.

Overig nieuws: Boef mag weer rijden! Kennelijk was zijn rijbewijs ingevorderd (die hadden we effe gemist) maar mede dankzij de inzet van zijn advocaat kan de rapper na 1,5 maand afzien weer plaatsnemen achter het stuur. De advocaat in kwestie wordt uiteraard uitgebreid bedankt op Instagram. Het betreft hier Mr. Khalid Kasem, u weet wel van De Vries & Kasem advocaten, waar De Vries staat voor Peter R. en zoon Royce!

Boef laat zijn juridische belangen dus verdedigen door de familie De Vries (en co.). Want prominente Nederlander zoekt altijd prominente Nederlander, zelfs als deze hem een hoerrrenloper noemt. Gekke wereld eigenlijk.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com