Ruth Jacott krijgt Nederlandse restoptredens Glennis Grace


Geweldig hè, dat ONZE GLENNIS (3e van links op de foto) door is naar de finale van America’s Got Talent? Hopelijk wint ze en kunnen we met z’n allen trots zijn op echtenaam Glenda Batta. Tal van bn’ers zijn nu al trots, dat staat vast. Raar woord eigenlijk hè, ‘trots’… klinkt toch een beetje alsof je een bijdrage hebt geleverd aan het succes van de bewonderde en dat is bij deze types NIET het geval lieve Lee Towers en Everon – fucking – Jackson Hooi.

Zoals elk succesverhaal kent ook dit verhaal een verliezer. En dat is: hartsvriendin Ruth Jacott die nu alle Nederlandse kutoptredens van De Glen over mag nemen. Toch een beetje de failliete boedel van een vlooienmarkt, zeg maar. Laat je horen Diemen!!!

Weet je wie trouwens zo’n 4 jaar geleden al als een schoothondje achter Grace aanliep en nooit antwoord van haar kreeg? Onze Wolter. Leuk hè, alles komt in een nieuw perspectief nu het internationale succes daar is. Never forget.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


2 reacties

  1. Zsazsa schreef:

    Waarom staat mevrouw lange Frans met blote tetten op de foto?

  2. M. le Grand schreef:

    Dat is een hele goede vraag. Ik denk dat dat haar ding is.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com