Trollenrel levert Dotan 4.170 nieuwe (echte) fans op


En dan gaan we nu dat gejank om het ‘trollenleger’ van zanger Dotan in een ander daglicht plaatsen. Ja, de man verzon 140 nepprofielen op social media en als bonus wat niet bestaande haattweets om aandacht te genereren, so what? Gerard Joling betaalt mensen om zijn singles te kopen bij platenzaken op verschillende plekken in het land… dit is gewoon de 2.0 versie van slim zakendoen in een harde artiestenwereld. Alsof onze andere prominenten zo echt en oprecht zijn met hun gesponsorde Instagramfoto’s, eindeloos gelik aan elkanders hielen en geleur met de persoonlijke sores in ‘de bladen’.

Dat gezegd hebbende, gelukkig heeft het hele gezeik Dotan geen windeieren gelegd.

Op socialblade.com, autoriteit op het gebied van social media analytics zien we namelijk dat Dotan 4.170 nieuwe volgers heeft mogen verwelkomen op Twitter, SINDS DE OPHEF. Dan vallen die nepaccounts toch in het niet? Duizenden Nederlanders janken dus niet mee met de media en ma Dotan, maar denken ‘slimme gast die Dotan, weet wat ‘ie doet, toch ‘es volgen’.

Eindelijk gerechtigheid, dit land is nog niet verloren. Voor iedere jankert staan 100 mensen met realiteitszin die denken ‘nou en’. En oh ja… koop die single, mensen.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com