Statement! Rapper Boef met jonko achter het stuur


Zoals we weten heeft rapper Boef dankzij Peter R. de Vries zijn rijbewijs weer terug na een korte periode van afwezigheid. Vorige keer wisten we niet precies waar Boef deze sanctie aan te danken had, maar dankzij de vele tips (dank) weten we het nu wel: 300 door de woonwijk jonge!

Enorm kinderachtig natuurlijk om dan iemands rijbewijs af te jatten, en als statement lijkt Boef nu een discussie op gang te willen brengen over wat wel en niet kan in het verkeer. Zoals: jonkooktje klappen terwijl je rijdt, MAG DAT? (bron)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Volger schreef:

    Heeft Petertje goed gedaan, deze gast gewoon al filmende achter het stuur met een joint in zijn klauwen binnen de bebouwde kom!!!🙈

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com