2013: Jan Versteegh moet KOTSEN van Albert Verlinde


Jan Versteegh (32) gaat samen met Albert Verlinde (57) een roddelprogramma maken voor SBS6. Dan ben je als voormalig BNN-brutaaltje wel héél vroeg oud inderdaad, en om dat een beetje te counteren roept Versteegh nu overal dat hij ZEKER gaat botsen met de belegen provincienicht.

Keihard bewijs: in de extreem jeukerige teaser doet Jan heel brutaal over Mama Mia, kennelijk een musicalgedrocht waar Verlinde verantwoordelijk voor is. Nou nou, die durft.

Toch is er hoop, want dit meldde Jan in 2013 over Verlinde:

ZUM KOTSEN!!! vond Versteegh het. Lekker Jan, hou dat gevoel vooral vast en wellicht gaan we dan toch nog iets van vrolijk vuurwerk zien straks. Ook vasthouden aub: dat cynische ondertoontje (wel nog wat polijsten maar dat moet te doen zijn, het zit er in):


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com