Oeps. Lil Kleine wordt toch maar geen cryptomiljonair


De ambities van Lil Kleine reiken altijd ver, en dus wilde hij naast rapper, frietkot uitbater en kroegbaas ook CRYPTOMILJONAIR worden. Dat zou niemand minder dan suikeroompie Dirk Scheringa voor hem gaan fixen, maar inmiddels is de realiteit ingedaald bij Jorik en heeft hij zijn plannen bijgesteld.

Scheringa heeft de toko ICO Headstart (rijk worden door te investeren in cryptobedrijfjes) inmiddels verlaten en loopt te zeuren om zijn geld. Quote onthult nu dat de oprichters van het bedrijf dat Lil Kleine miljonair zou gaan maken een kleurrijk verleden hebben in de pyramidespellen en aanverwante constructies.

Ha ha het kleine patsertje is in zee gegaan met een stel scammers! Kijk, de sporen zijn al uitgewist. Twee dagen geleden om precies te zijn, hier onder dit bericht uit april stond eerst nog heel trots de hashtag #ICOHeadstart:

Beetje voorbarig allemaal, want de cryptomarkt is nu eenmaal grillig en de HODLers zullen uiteindelijk winnen. Jammer Lil. Faal. Hopelijk heeft vroegtijdig uitstappen je niet al te veel cash gekost.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com