Frank Masmeijer hangt met beroemde (oud) crimineel in Benidorm


Leuke scoop van Evert – verhalen moet je maken – Santegoeds gisteren in de Telegraaf: Frank Masmeijer hangt de kroegzanger uit in het paarsgekapte tokkiedorp Benidorm, en daar zijn beelden van:

Leuk, omdat Frank in afwachting van zijn hoger beroep (eerder werd hij veroordeeld tot 8 jaar cel + tienduizenden euro’s boete vanwege drugshandel) eigenlijk in een Belgisch celletje zou moeten zitten.

Heet dat dan ook ‘voortvluchtig’ eigenlijk? We vragen het maar effe want willen nu geen fouten maken. De maker van het bewuste filmpje is de afgelopen nacht namelijk aanhoudend gebeld door mensen die teksten als ‘Boem boem dood!’ roepen, zo vertelt hij aan Slebs:

Evert wist ook al te melden dat Masmeijer de hobbyjournalist toebeet dat het videootje ‘niet goed voor zijn gezondheid‘ zou zijn, dus dan weet je het wel.

Grimmig hè?
En dat terwijl Frank vroeger zo ongevaarlijk leek toen hij nog ‘Dinges’ presenteerde bij de NCRV. Een programma waar wij altijd graag naar keken.

Om het allemaal nog curieuzer te maken: de voortvluchtige (ja kom op) amuseert zich niet in zijn uppie in Benidorm, hij is daar met niemand minder dan Kleine Willem, een leuke knuffelcrimineel die dik was met Willem Holleeder en bij Willem Endstra op de bank zat, en daar in 2015 over mocht vertellen bij Pauw. U kent het riedeltje van dit soort gemoedelijke engnekken inmiddels wel: vroeger was criminaliteit gezellig en Willem Holleeder was een toffe peer. Tegenwoordig doet Willem het ‘rustig aan’ (u-huh *wink* *wink* vat je ’em) in Spanje. Ja, wijntjes drinken met volkszanger Frankie Masmeijer ja!

De volgens zijn advocaat dus 1. wegkwijnende, 2. totaal geruïneerde en 3. onschuldige Masmeijer verdoet zijn tijd dus zingend en zuipend met Kleine Willem in Benidorm. We wachten het hoger beroep vol spanning af.

‘Harry vlogs benidorm’, de man die de hele zaak aanzwengelde, laat trouwens weten dat hij NIET zeker weet dat de geuite bedreigingen uit de hoek van Masmeijer komen. Waarvan akte, je moet ook aan je eigen gezondheid denken.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com