Brrr! Gristengekkie RTL5 trekt ‘Oegandeesje’ (10) op schoot


Nee, het zijn niet de contrastinstellingen van uw tv, het is Jan van den Bosch. De man met de hoogste kleurintensiteit van Nederland en presentator van Hour of Power op RTL5. Hour of Power is een programma voor mensen die als hobby ‘god’ hebben en daar graag over vertellen / zingen op de televisie.

Onschuldig? Lees dan maar even verder.

Vandaag had Jan ene Pieter Jansen te gast, een vent die in 2007 naar Oeganda vertrok om daar de oorspronkelijke bevolking voor het karretje van zijn kerk te spannen en dien ten gevolge nu twee Oegandeesjes in huis heeft. Drie eigenlijk, als je zijn vrouw ook meerekent. Ho ho, het enigszins denigrerende ‘Oegandeesje’ is niet onze woordkeus, dat is hoe Jan van den Bosch het 10-jarige kind van Pieter noemt nadat deze op ongepaste afstand een dansje voor hem heeft gedaan.

JA ECHT, het ging zoals het er staat. De mensen die het niet geloven (en de anderen ook) moeten zelf maar even kijken. Helemaal niet D.O.O.D.E.N.G. hoor!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com