Expeditie-deelneemster HAAT Jandino, overige bn’ers kent ze niet


Aan het om onverklaarbare redenen al jaren zeer populaire Expeditie Robinson doen naast een zooitje bn’ers ook Onbekende Nederlanders mee. Dan denk je al snel aan een collectie semi-gekkies die beroemd willen worden en/of vloggen, maar godzijdank is er ook nog sprake van doodgewone dan wel goudeerlijke Nederlanders met een echte baan.

Zoals: de Zwolse coffeeshophoudster Sandra (51)!

Op het YouTube kanaal van LINDA. meiden (let op: hoofdletters, punt, geen hoofdletter… heel belangrijk zo heeft Linda het gewild) gaat deze Sandra lekker los. Zo meldt ze bijvoorbeeld een grafhekel te hebben aan Jandino Asporaat (2:35):

Leuk hè, dat eerst effe doen alsof je zijn naam kwijt bent en dan onverhuld zeggen hoe je over de man denkt. Oordeel is ook niks mis mee want deze vent is ook ronduit onuitstaanbaar met zijn infantiele waterpistool-humor. Maar het wordt nog leuker! Zo heeft Sandra ook nog wat te melden over de deelnemende bn’ers in het algemeen (3:47):

Bn’er, Beschikbare Nederlander! Ha ha, die hadden we zelf willen verzinnen. Mooi dat deze Sandra zegt wat de rest van Nederland denkt. Een carrière in Hilversum zit er nu niet meer in, maar dat ambieert deze chick vast ook niet want ze heeft al haar eigen melkkoe in de vorm van een coffeeshop… wat wil een mens dan nog meer???


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Vodje schreef:

    HAHA!

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com