Simone Weimans vindt NOS Journaal GEEN dwangbuis (wel keurslijf)


Journaal presentatrice Simone Weimans is niet van mening dat het NOS Journaal aanvoelt als een dwangbuis. Die conclusie kan getrokken worden naar aanleiding van een tweet van de autocue-diva. Weimans reageerde op een bericht van Georgina Verbaan, waarin ze haar beklag doet over AD-journaliste Eefje Oomen die onjuistheden over haar geschreven zou hebben. Eerder meldde Verbaan al dat interviewers haar te vaak de woorden ‘hihi’ in de mond leggen. Op haar recente tirade regent het bijval van andere bn’ers die ook wel eens verkeerd geciteerd zijn. Welk een onrecht deze mensen wordt aangedaan!

De tweet van Weimans leest ook als een intens drama:

Onderzoek leert dat de oorspronkelijke kop ‘Simone Weimans vaker uit de dwangbuis van het Journaal’ luidde. Dit is uiteindelijk, na een belletje van Simoon, dus veranderd in het totaal afwijkende ‘Simone Weimans wil vaker uit keurslijf NOS Journaal stappen’.

Raadplegen we even Encyclo.nl voor de betekenis van het door de interviewer VERZONNEN woordje dwangbuis:

Fijnzo. Andere koppen boven interviews met Simone Weimans worden op dit moment door Slebs.nl gefactcheckt.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com