Influencer Jet van Nieuwkerk is ‘ziek’, krijgt gratis shit, toch niet ziek


Het leven van een influencer gaat over rozen. Neem jou Jet van Nieuwkerk, haar pa zit elke dag met een ingewikkeld gezicht het volk te verheffen met moeilijk gedoe, Jet harkt gewoon gratis shit op het internet. Als u wilt weten hoe dat gaat, bekijk dan onderstaande Instagram postjes van Jetteketet even en u hebt een prima beeld van het leven van deze persoon.

TL;DR: Jet voelt zich ziek, krijgt bergen gratis spullen, van ziekte blijkt toch geen sprake te zijn. Lekker dan. (Je zou het ook OPLICHTING of SCHENDING VAN VERTROUWEN kunnen noemen maar dan zou het teveel opvallen dat we strontjaloers zijn.)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com