Pauw-redactie lacht Late Night-redactie uit


Hier hadden we gisteren veel lol mee op ons Instagram accountje (volg die outlet!!!): Twan Huys die niet wist dat de nieuwe D66-robot Rob Jetten niet bij hem, maar wél bij Jeroen Pauw aan tafel zat. En Frits Wester die hem daar dan subtiel op moest wijzen… oh oh wat een drama:

View this post on Instagram

Gaat lekker Twan! #rtllatenight #pauw

A post shared by SlebsNL (@slebsnl) on

Rest de vraag: hoe de fuck is dit mogelijk? WIST de redactie van RTL Late Night niet dat Jet bij de concurrent zat (onmogelijk) of durfden ze het Twan niet te vertellen (zou onmogelijk moeten zijn maar kennelijk is dat de sfeer daar in Studio De Hallen).

Vast staat wel dat dit het begin lijkt van een koelbloedige TalkshowOorlog, want kijk eens naar die like onder het Twan Huys faalfilmpje:

Dat is Valerie Leenheer, de samensteller van Pauw. ‘Vind ik leuk’ JA DAT SNAPPEN WE VALERIE! Geen vermaak zo mooi als leedvermaak nietwaar? Zijn er eigenlijk al ex-redacteuren van RTL Late Night met Twan Huys? We willen weten hoe de stemming daar nu is, na vier weken kutcijfers en geen Rob Jetten aan tafel.

Bij Pauw is het in ieder geval lachen gieren brullen bij de koffieautomaat, dat staat vast.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com