Nou. Heleen van Royen komt nooit meer in RTL Late Night


Bn’ers met een mening over Twan Huys-gate, ze zijn lastig te vinden. Behalve als je dhr. Guido den Aantrekker tot de bn’ers rekent maar dat gaat ons toch wat te ver.

Eigenlijk is de enige prominente Nederlander met een mening Jochem van Gelder, die vindt dat Twan op moet tiefen en Beau van Erven Dorens de presentatie van RTL Late Night op zich moet nemen. Heldere mening. Kunnen wij in meegaan, plausibel. Wij zeggen heel eerlijk: plausibel.

Maarrr er is NOG een bn’er met een mening die haar kans op een plekje aan tafel bij Twan definitief de nek om durft te draaien! Dames en heren, Heleen van Royen!

Lekker hoor. Gewoon eerlijk en transparant ventileren die mening. Kan best, want zeg eerlijk: wie wil überhaupt in een talkshow zitten waar niemand naar kijkt? Dankjewel Jochem en Heleen, jullie zijn nooit meer welkom maar hebben je in ieder geval uitgesproken. Even ter vergelijk: je kunt ook als 22-jarige melden dat je op je 30e klinisch dood wil zijn en dat Martijn Krabbé je grote voorbeeld is. Wij bedoelen maar.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com