Haha sneue deelnemer Gordon-trouwshow pakt zijn momentje


Kennen jullie Rogier van der Linden nog? Deze figuur deed mee aan ‘Gordon gaat trouwen’, dat baanbrekende program waarin Gordon uiteindelijk toch niet ging trouwen en waar Angela de Jong en haar Ziggo-zapper nog steeds pissig over zijn. Nou, deze edelfigurant WANT DAT BEN JE DAN TOCH FEITELIJK blijft maar aan zijn eigen bn’er winkeltje bouwen, steevast zonder succes en op uiterst deerniswekkende wijze. Het is prachtig om te zien.

We zouden alle escapades van deze olijke non-valeur zelf op kunnen lepelen, maar we kunnen ook linken naar een zoekopdracht op Mediacourant, want alleen al de koppen daar geven u een prima beeld van het reilen en zeilen dezer Rogier. Onze persoonlijke favoriet: ‘Tv-carrière Rogier opgeschort ‘door onrust in tv-land’’. MOE HA HA!

Hoe dan ook. Van der Linden was lekker op vakantie op Gran Canaria en liep daar Gerard Joling tegen het lijf. Deze ontmoeting smeerde de starfucker uit over DRIE (een, twee, drie) Instagramposts (doseren is nooit Rogiers sterkste kant geweest) en vervolgens liep hij leeg tegen het AD. Over een relatie spreken was ‘nog te vroeg’ maar hij sloot ‘zeker niks uit’ etc etc. Ja, lullen kan hij wel.

En toen?
Toen heeft Geer zijn management opdracht gegeven effe een statementje naar buiten te brengen:

Het management van Gerard noemt het verhaal een broodje aap. Er zou absoluut geen sprake zijn van een relatie. Gerard zou ‘nooit iets zou beginnen met een afdankertje van Gordon.’

Oh oh wat een schoonheid. En let wel: dit is geen dronken Geer op Twitter, dit is zijn management in een reactie aan het Algemeen Dagblad. Goed, tot zover de liefde tussen Gerard en Goor’s afdankertje. Kijken we even naar het Instagram account van Rogier, om te checken welke andere bn’ers hij in het vizier heeft en wie dus binnenkort ergens zal vernemen dat er wellicht (het is nog wat vroeg) iets opbloeit tussen Rogier en hem. Carlo, Jeroen Kijk in de Vegte en Marc van der Linden… PAS OP ACHTER JE!!!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com