Dennis Weening genaaid door Art Rooijakkers, RTL lult gruwelijk


Dennis Weening die stopt als presentator van het succesvolle Expeditie Robinson om aan zijn ‘eigen bedrijf’ te gaan werken. Eerlijk is eerlijk: toen we het gisteren lazen dachten we ‘oké, kan’. Die jongen van BNN (Dennis Storm, red.) trok ook de stekker uit zijn carrière om meubels te gaan maken, dat soort dingen gebeuren.

Wel raarrr dat we overal dat ‘eigen bedrijf’ verhaal lezen terwijl Dennis MAANDAG AL op de radio liet weten helemaal niet weg te willen. Nou, dan is één plus één al snel twee en heeft de NPO-overloper Art Rooijakkers inderdaad contractueel bedongen dat hij die sleetse eilandshow mag presenteren en Dennis dus moet wieberen. Zet dat dan gewoon in die persverklaring, RTL!

Ook mooi hoe RTL Boulevard, de onafhankelijke nieuwsrubriek van het RTL concern deze shit vervolgens duidt: ‘Het is heel raar allemaal, Dennis was een beetje overvallen op de radio’. Alleen een ons onbekende pipo op de bank durfde een klein tegengeluidje te fluisteren:

Art Rooijakker, de Mattie Valk van RTL.
Hoe gaat het eigenlijk met die Mattie? Twee woorden: snel oud (slecht geweten).
Put hier je kracht uit Dennis!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com