Coen en Sander eisen dat lieve Laura Ponticorvo lacht om hun kutgrappen


Wat is dat toch met die omhooggevallen radiomiljonairtjes, dat ze oprecht vinden dat iedereen hun campinghumor moet pikken ‘omdat het nu eenmaal zo werkt’? We hadden al Giel Beelen, maar er is meer. Neem nou Coen en Sander (fun fact: voor laatstgenoemde was een werkdag van vier uurtjes playlists aan elkaar lullen al genoeg om in een burn out te geraken, effe serieus: wat voor een lul ben je dan), gisteren op 538.

Mediapersoonlijkheid (Wiki) Laura Ponticorvo hing aan de lijn om te praten over haar nieuwe programma, en het leek duo ‘niet obees maar let wel een beetje op’ wel leuk om dit oude interview uit 2011 nog eens te laten horen. Dat interview is inderdaad hilarisch en leuk om iemand daar effe mee te plagen, maarrr moet je eens horen wat voor praat er uit de heren kwam toen Laura aangaf het zelf niet zo leuk te vinden!

Deze quotes (video hieronder) zeggen onbedoeld alles over het zelfbeeld van Coen en Sander, mannen die hun geld verdienen met ENFIN.

Nadat Laura heeft gezegd het een ‘beetje jammer’ te vinden dat ze als introductie eerst minutenlang uitgelachen wordt:

“Hé Laura, als je nou echt moeilijk gaat doen dan stoppen we toch met dit gesprek? We willen een beetje leuk reclame maken voor je programma, maar als je daar geen zin in hebt dan stoppen we er toch mee?”

“Je trekt een jas aan, en die jas heeft allemaal pailletten en die pailletten zijn de dingen die je hebt gedaan in je leven en dat moet je omarmen. Maar klaarblijkelijk ben jij nog niet zo ver.”

“Dat moet je wel omarmen, Laura!”

Laura:

“Het is zo lang geleden, het is zo jammer dat mensen blijven hangen in het verleden.”

Coen:

“Ja maar zo werkt het wel een beetje hè?”

Ha ha dat van die pailletten! In welk zelfhulpboek zou Coenie dat gelezen hebben? Hoe dan ook, de heren hadden hierna geen zin meer in het gesprek, want meelachen is verplicht en als je het niet leuk vindt snap je niet ‘hoe het werkt’. Mogen deze losers stikken in hun eigen gehinnik.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


4 reacties

 1. frank schreef:

  wat een ontzettend kut artikel. Lekkere eenzijdige bullshit

 2. Noor schreef:

  Je slaat de spijker op z’n kop met dit artikel. Wat een idioten die koen en sander. Dit is je machtpositie proberen te misbruiken als presentator. Goed van Laura dat ze niet meedeed met deze onzin. Ze is lekker voor zichzelf opgekomen!

 3. Pompom schreef:

  Laura moet zichzelf niet zo serieus nemen

 4. Victor schreef:

  Ik vind zowel Coen, Sander als Laura enorm nietszeggende mensen. Mezelf vind ik helemaal te gek overigens.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com